Jemma Said

Auktoriserad Redovisningskonsult, Srf

073 – 508 32 96
jemma@anoroc.nu

Rebecca Said

Löneadministratör och Redovisningskonsult

073 – 574 38 26
rebecca@anoroc.nu

Om oss

Anoroc Redovisning i Södertälje AB är ett familjeföretag.  

Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå Srf som dessutom är specialister på redovisning-, ekonomi-, lön och administration. Vi är en komplett och värdefull resurs som kan hjälpa dig med allt från löpande bokföring, bokslut och deklaration till kvalificerad ekonomisk rådgivning.

Att vi har valt att satsa på ett Auktoriserad Redovisning byrå är för ökad kunskap och kvalité vilket ger större trygghet hos våra kunder.

Vi är medlemmar i Srf, konsulternas förbund, en försäkran för kunnighet, kvalité och utveckling. Det är inte vem som helst som kan bli auktoriserad redovisningskonsult. För att uppbära auktorisation måste man bland annat ha en gedigen ekonomiutbildning och flera års praktisk erfarenhet inom ekonomi och ekonomisk konsultation.  

För oss är det även viktigt med öppenhet och ömsesidigt förtroende när man ska samarbeta. Vi är i ständig kontakt med våra kunder och uppmuntrar alltid till att förhandla med oss vid exempelvis svåra beslut då rätt beslutsunderlag ger möjlighet till ökad lönsamhet och god likviditet.

Vår byrå är litet om man jämför med det som finns ute på marknaden, men vårt motto är inte att växa snabbt utan att växa rätt. Vi har satsat på att ha rätt kunskap på byrån som kan ge våra kunder kvalité. Rätt kunder som är villiga att lämna ansvaret till oss och rätt kontakter för att öka förtroendet hos både finansiärer och myndigheter och en försäkran för kompetens, kvalitet och utveckling.

Våran kundkrets är väldigt varierande, allt från stora till små bolag, men alla är lika värdefulla. Hos oss blir du en del av en familj och våra kundrelationer är långsiktiga!

OM OSS

Vårt motto är inte att växa snabbt utan att växa rätt. Vi har satsat på att ha rätt kunskap på byrån som kan ge våra kunder kvalité. Rätt kunder som är villiga att lämna ansvaret till oss och rätt kontakter för att öka förtroendet hos både finansiärer och myndigheter och en försäkran för kompetens, kvalitet och utveckling.

© Copyright 2017 Anoroc Redovisning i Södertälje AB

KONTAKTA OSS

Telefon: 08 – 550 840 65

info@anoroc.nu

Klockarvägen 114
151 61 Södertälje