Redovisning

Anoroc Redovisning i Södertälje AB har tillsammans bildat och byggt upp ett företag med bred kompetens som täcker alla arbetsuppgifter en ekonomiavdelning har. Låt oss hjälpa dig genom att antingen ta ett helhetsansvar eller skräddarsy ett paket av de tjänster ni behöver. Vi håller alltid hög kvalité och är anpassade efter kundens behov. Vi vill alltid att våra kunder ska satsa helhjärtat på de dem är bäst på och därför finns vi till för att avlasta den ekonomiska delen.

Vi är medlemmar i branschorganisationen Srf, konsulternas förbund, och är auktoriserade redovisningskonsulter. Detta säkerställer att din redovisning kvalitetssäkras enligt branschstandaren REX. Detta är ett kvitto och kvalitetsbevis på att din redovisning håller god kvalitet och ger er ett bra förhandlingsläge i kontakt med banker, myndigheter och andra intressenter.

Bokföring

Anoroc Redovisning I Södertälje hjälper dig med alla löpande uppgifter inom er ekonomiska administration. Här nedan har vi våra vanliga tjänster som efterfrågas av företag som behöver hjälp med bokföring.

Redovisning
– Löpande bokföring
– Löpande resultatuppföljning

Dina kunder
– Fakturering
– Kundreskontra
– Påminnelser, dröjsmålsräntefakturering, betalningsförelägganden

Dina leverantörer
– Leverantörsbetalningar
– Leverantörsreskontra

Statistik
– Restaurangrapporter
– Lönestatistik
– Rapportering till Statistiska Centralbyrån

Skattedeklarationer
– Momsdeklaration
– Arbetsgivardeklaration
– Periodisk rapportering (moms för transaktioner utanför Sverige)

Din personal
– Löneberäkningar
– Kontrolluppgifter till Skatteverket
– Årsuppgift till Fora etc.

Bokslut

Varje år avslutar du din bokföring med ett bokslut.
När du anlitar oss så får du hjälp med följande:

– Planera bokslutet – Resultatplanering för verksamheten före räkenskapsårets slut
– Val av regelverk (allmänna regler, eller K-regler från Bokföringsnämnden)
– Årsbokslut
– Årsredovisning

– Uppföljning av revision
– Koncernredovisning
– Bokslutsrapport enligt REX
– Rapportering till Bolagsverket
– Inkomstdeklaration för verksamheten

Inkomstdeklaration

När du anlitar oss får du hjälp med följande:
– Planera deklarationen – Privat inkomstplanering före kalenderårets slut
– Upprätta inkomstdeklaration
– Rapportera till Skatteverket

Ekonomisk Rådgivning

Vi på Anoroc Redovisning I Södertälje AB har lång operativ erfarenhet och kan hjälpa dig med kvalificerad rådgivning inom allt som har med ditt företag att göra. Vi har efter många år i branschen med olika kunder, samlat på oss kunskaper som för dig skulle spara tid och pengar. Att rådfråga med oss innan du agerar kan ha andra positiva effekter på företaget och det är därför vi finns där för dig, så låt oss hjälp.

Löneadministration

Det finns flera fördelar med att låta oss hjälpa er företag med löneadministrationen. Vi erbjuder självklart professionella tjänster inom löneområdet.
Löneadministration kan oftast kräva extra tid och resurser, därför anser vi det är bra att lämna över det ansvaret till oss. Vi säkerhetsställer kvaliteten på utbetalda lön genom vår erfarenhet och kunskap inom området.

Starta eget

Vi på Anoroc Redovisning i Södertälje AB hjälper dig gärna om du funderar på att starta eget. Vi finns som stöd och som svar på dina frågor och funderingar om: ekonomi, budget, finansiering, försäkringar så du kan komma igång på rätt sätt. Nedanstående punkter hjälper vi dig med:

– Skatte & avgiftsanmälan
– Ansökan till bolagsverket

– Köpeavtal
– Myndighetskontakter
– Budgetupplägg
– Juridisk rådgivning
– Köp av lagerbolag

OM OSS

Vårt motto är inte att växa snabbt utan att växa rätt. Vi har satsat på att ha rätt kunskap på byrån som kan ge våra kunder kvalité. Rätt kunder som är villiga att lämna ansvaret till oss och rätt kontakter för att öka förtroendet hos både finansiärer och myndigheter och en försäkran för kompetens, kvalitet och utveckling.

© Copyright 2017 Anoroc Redovisning i Södertälje AB

KONTAKTA OSS

Telefon: 08 – 550 840 65

info@anoroc.nu

Klockarvägen 114
151 61 Södertälje